27.10.10

porquoi?????????

random frågor: varför kostar en tågbiljett tur och retur till östersund lika mycket som en flygbiljett till berlin? varför har man två prov på samma dag? varför är min skola så äcklig och ful?? varför börjar jag åtta varje morgon??varför kommer jag aldrig till skolan den tiden??varför har vi en inkompetent mattelärare? varför är mitt golv en garderob? varför blir jag en isbit varje gång jag passerar ytterdörren trots att det bara är oktober?

MEN, nog om det! nu ska ni få ta del av jossness fantastiska förmåga att upptäcka vad som hänt med gamla b-kändisar, barnskådisar OSV!!!!NJUT!!!först ut är petra i eva och adam:P




från dampig.....


hahahaha:( d ö r


till INDIE!!!!

26.10.10

bääääääääääzzzzzzzt



jag och thea ska träffa våra brows på höstlovet!!!!wie, östersund it is!längtar

och det betyder att det är ännu lite närmre tills jag får träffa håkis igen hihihi!!!

23.10.10

gissa vaaaa-a-a-ad,jag är ingen robot

1:har varit på arbetsintervju. tredje och sista intervjun! tycker fortfarande att det är underligt vad man måste gå igenom bara för att få steka lite hamburgare.

2: har haft en rolig fredagskväll! räddade dagen i stort sett.

3: har haft americas best dance crew-maraton med mig själv och blivit chockad över hur många gånger någon kan säga "YA'LL killing it!!!!!" (tänk er med en jättefin, ghetto fabulous accent) inom en halvtimme.

4: kommit på att det värsta man kan göra- oavsett vad det gäller- är att jämföra sig själv med någon annan. man blir schizofren då.

5: har tittat på Rebecca&Fionas webbserie och velat hoppa av skolan och också bli en ascool dj med min bästa kompis. tänk er fest, musik och snygga kläder och dessutom ta betalt för det!! dock verkar de inte ha så mycket mellan pannbenen men dä är jö en annan femma dä.

6: ska köpa en ny kamera, en som man kan filma med. synd att den jag vill ha kostar 8000...hoppas jag får jobbet.
7: saknar dig.

18.10.10

som får en att darra som höstlöven, får en att vissla i mörkret

sitter här med ett signerat(!) exemplar av håkans fotobok, woop woop! haft en grym helg med andra ord. i fredags vankades det europa-fest, vi tvåor och treor "nollade" ettorna. kändes dock som att vi tvåor och treor blev fullast av alla när det egentligen borde varit ettorna, haha. inte party av er ettor. var hur som helst kul, blev mycket interna och fina danser. "AINA" kom osv, vad bör man annars förvänta sig av bjurhovda:P klockan två ringde thea, det var då äventyret började och jag lovade i onyktert tillstånd att följa med till örebro dagen efter på skivsignering. gick alltså upp efter fyra timmars sömn morgonen därpå, galet trött...men ett möte, ett samtal, en signerad fotobok och en KRAM senare av självaste Håkan Hellström klagade jag inte! b ä s t


världens finaste bok! dör på skissen till "kom igen lena" på servetten längst ner! köp den

(är mer taggad än jag någonsin varit inför en konsert just nu!!)

15.10.10

pannkaksTJYV

hade nyss varit och tränat för första gången på kanske 3 månader(okej, det är väl i och för sig den vanliga tidsperioden emellan gångerna.men.ville ba poängtera) och var oeerhört sugen på pannkakor när det visade sig att min bror hade ätit upp dom som fanns kvar från igår:(:( varför äter han alltid upp saker som tillhör MIN mage?:(((( anyhoo. det här har varit den mest påfrestande dagen på länge och jag ska nu ta en varm dusch som förhoppningsvis tinar upp mig litegranna från min promenad i det äckliga vädret där ute. alltså SNÖ i oktober????eller hagel kanske det var, men ändå. ikväll ska jag på nollningsfest. hoppas det blir lite roligt i alla fall för annars blir jag bitter. det här var inte ett bittert inlägg för övrigt. imorgon ska jag sova längre än längst. och sedan kanske jag ska åka och BOWLA, haha...



9.10.10

It's been a long time now since I've seen you smile

blev en gränden med millis i torsdags, gott och trevligt! planerade in en massa äventyr och pratade flera timmar i sträck om allt möjligt. igår, alltså fredag, var jag ledig och det var väl tänkt att jag skulle följa med emilia tidigt och träna. är väl dock inte den som tackar nej till en sovmorgon så jag lydde sängens lockrop istället hehehe. senare bestämde therese och jag att vi skulle gå i lite olika secondhandaffärer, blev dock bara en enda på grund av KAMPEN vi fick ta oss igenom för att komma till brödet och fiskarna och tillbaka!!!!när vi väl hade tagit oss dit med hjälp av GPS(ibland visar det sig vara lönsamt med en iphone 4) och en liten promenad på tio minuter så hittade vi inga mindre än Elsa och Max, ruuligt sammanträffande. Elsa stannade kvar och testade fula glasögon med galet mycket styrka i och letade efter fynd med oss. jag köpte en jacka och ett par byxor för sisådär 200 kr alltogether, nice! på kvällen såg jag en sjukt dålig och konstig film med victor som HAN hade hyrt, jättebra val: -)









världens snyggaste.

du kommer inte stanna här länge





så ser det ut på mitt rum, alltså det rummet som jag bor i högst några fåtal dagar i månaden. dåligt samvete.... kanske borde scanna in dom där bilderna också, från peace and love? är så snabb på sånt. nu måste jag väl kanske gå och duscha om jag ska hinna lämna tillbaka den där dumma filmen innan klockan sex...au revoir!

4.10.10

!!

AAAAAAAAAAAHHH!!! vad glad blev jag nu! har varit sur i flera dagar för att antalet biljetter till Håkan Hellström envisades med att visa "slutsålt" på ticnet när jag skulle köpa någon gång förra veckan. det tyckte jag var jättesorgligt på alla sätt och vis eftersom 1: jag har lyssnat på honom sedan jag var tretton, och 2: jag har inte missat en enda konsert som legat på ett realistiskt avstånd från där jag bor. så, alltså var jag väldigt ledsen över att biljetterna var slut och över hur otroligt tråkiga dom kommande veckorna såg ut i min kalender. tills idag när jag ännu en gång beklagade mig över det hemska till pappa, då han utbrister: "det är inte alls det slutsålt! jag tittade senast i morse!". tänk vad bra att ha en pappa som vet sådant!! det ser alltså ut som att det blir en sjätte håkan-konsert för min del. då gör det inte så mycket att jag för andra gången på hyffsat kort tid brände upp en bulle i micron och orsakade stank/rök i hela huset alldelles nyss.peppa!



















små flickor och fin konsert juni 08(haha, ful jag var...)